Čokolada in rum

Diplomatski sladoled

Sestavine za 2 - 4 osebe

  • 4 kroglice vaniljevega sladoleda
  • 5 dag sesekljanih orehovih jedrc
  • 5 dag nastrgane čokolade
  • 1 žlica sladkorja v prahu
  • 2 žlici ruma
  • 2 dag malin ali jagod

Priprava

  1. 1Orehe zmešamo s sladkorjem, čokolado in rumom.
  2. 2Mešanico stresemo v kozarce in dodamo sladoled.
  3. 3Maline ali jagode spasiramo, jih v ponvici zavremo in z njimi prelijemo sladoled, tik preden ponudimo.
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE