Kanape malo drugače

Avokado, polnjen s piščančjim filejem

Tole zdravo specialiteto si lahko privoščite tudi za malico ali večerjo. Postrezite jih za predjed namesto tipičnih kanapejev, vaši gosti bodo navdušeni.

Sestavine

  • 200 g kuhanih piščančjih filejev
  • 2 avokada
  • sok polovice limone
  • 80 g majoneze
  • 1 dcl jogurta z manj mlečne maščobe
  • 2 jedilni žlici paradižnikovega kečapa
  • kajenski poper
  • celi rdeči poper
  • sol

Priprava

  1. 1Umita avokada po dolžini prepolovimo, odstranimo koščici in od lupine z žlico odstranimo meso, takoj ga pokapamo z limonovim sokom.
  2. 2Meso avokada grobo sesekljamo, dodamo na kocke narezan kuhan piščančji file, paradižnikov kečap, majonezo in jogurt, začinimo ga s soljo in kajenskim poprom ter premešamo.
  3. 3Lupine napolnimo z avokadovo maso, potresemo z rdečim poprom v zrnu, poljubno okrasimo in ponudimo.
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE