Pravila in pogoji nagradne igre

Glasovanje za naj učitelja/ico 2017/2018

 

Pravila in pogoji sodelovanja v Onini akciji:

»Naj učitelj/ica 2017/2018«

  1. Splošne določila

»Naj učitelj/ica 2017/2018« je Onina akcija, ki jo organizira priloga Ona (izdajatelj Delo d.o.o.). Akcija poteka od 13. marca 2018 do vključno 31. maja 2018.

Pravila akcije (v nadaljevanju pravila) določajo postopke in pogoje, po katerih udeleženec sodeluje v akciji Naj učitelj/ica 2017/2018. Veljavna pravila in pogoji sodelovanja so objavljeni na spletni strani www.onaplus.si/kdo-daje-ucencem-dober-zgled in dostopni na sedežu organizatorja nagradne igre: Delo d.o.o., Dunajska 5, 1509 Ljubljana v oddelku marketing.

 

  1. Potek nagradne igre in žrebanje

Akcija »Naj učitelj/ica 2017/2018« bo potekala tako, da bo v času trajanja akcije v prilogi Ona ter na spletni strani www.onaplus.si/kdo-daje-ucencem-dober-zgled objavljena prijavnica s katero sodelujoči izbirajo naj učitelja/ico za leto 2017/2018. Po zaključku akcije bo izmed vseh prispelih tiskanih in spletnih prijavnic izžrebanih pet nagrajencev, ki bodo prejeli vrednostni bon Zlatarne Celje v vrednosti 20 evrov, in pet nagrajencev, ki bodo prejeli paket praktičnih nagrad.

Izbranemu naj učitelju/ici bomo na sklepni prireditvi na šoli, kjer poučuje, predali ček v bruto vrednosti 500 EUR.

Organizator ne nosi odgovornosti za zapoznele, poškodovane, izgubljene ali nepopolno izpolnjene prijavnice. Organizator preveri verodostojnost vsake prispele prijavnice in še pred žrebanjem ali na samem žrebanju izloči neizpolnjene ali nepopolno izpolnjene prijavnice ter prijavnice, ki so tako poškodovane, da niso čitljive.

  1. Sodelovanje v nagradni akciji

V nagradni akciji lahko sodelujejo polnoletne fizične osebe, rezidenti Republike Slovenije, ki se strinjajo s pogoji in pravili nagradne akcije. V nagradni akciji ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju akcije (Delo d.o.o., Dunajska cesta 5, 1509 Ljubljana). Enako velja tudi za njihove ožje družinske člane (zakonec oziroma oseba, s katero živi zaposleni v življenjski skupnosti, ki je po predpisih o zakonski zvezi in družinskih razmerjih v pravnih posledicah izenačena z zakonsko zvezo, otroci oziroma posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter starši oziroma posvojitelji zaposlenega).

  1. Objava nagrajencev

Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.onaplus.si/kdo-daje-ucencem-dober-zgled.

  1. Nagrada in dostava nagrade

Vrednost posameznega bona vrednostne kartice je 20 EUR. Zamenjava nagrade za gotovino ni možna in ni prenosljiva na tretjo osebo. Organizator bo vsem izžrebanim nagrajencem poslal nagrado na naslov naveden na prijavnici. Dostava nagrad nagrajencem bo izvedena najkasneje v roku 7 delovnih dni po zaključku nagradne akcije.

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če ugotovi, da je udeleženec v igri sodeloval v nasprotju s temi pravili.

Izbranemu naj učitelju/ici bomo na sklepni prireditvi na šoli, kjer poučuje, predali ček v bruto vrednosti 500 EUR.

Izbrani naj učitelj/ica je dolžan/a bo po pošti priporočeno ali na email naslov prejel obvestilo o prejeti nagradi ter Izjavo, ki je potrebna za plačilo akontacije dohodnine ter prevzem nagrade.  Izjavo morajo nagrajenci  podpisano vrniti na naslov Delo d.o.o., Dunajska cesta 5, 1509 Ljubljana ali vrniti na navedeni email naslov. Po plačilu akontacije dohodnine bo Delo d.d. nagrajenca obvestilo o prevzemu nagrade.

Izjava vsebuje naslednje podatke: ime in priimek, naslov, poštno številko in pošto ter  davčno številko. Če organizator v 30 dneh po oddaji obvestila o prejeti nagradi, ne prejme podpisane in izpolnjene izjave, šteje, da je nagrajenec odstopil od prevzema nagrade.

  1. Davki

Akontacijo dohodnine za naj učitelja-ico poravna organizator nagradne igre. Organizator ob koncu leta tudi obvesti prejemnika o višini prejete nagrade za dohodninsko napoved za leto 2017. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme nagrajenca.

  1. Zasebnost in varstvo podatkov

Nagrajenci  dovoljujejo objavo svojega imena, priimka in kraja bivanja v prilogi Ona in po potrebi v ostalih medijih, katerih izdajatelj je organizator, za kar nagrajenci od organizatorja ne bodo zahtevali plačila.

S podpisom dovoljujem, da Delo d.o.o. posredovane osebne podatke uporablja in shranjuje skladno v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Udeleženec dovoljuje, da Delo d.o.o. navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporabljata za zbiranje naročil oziroma za trženje tiskanih in digitalnih produktov družbe Delo. Navedene osebne podatke lahko Delo d.o.o. hrani in obdeluje do pisnega preklica privolitve udeleženca. Na podlagi veljavnega zakona, ki ureja varstvo osebnih podatkov lahko posameznik kadarkoli zahteva popravek ali izbris podatkov in sicer pisno na naslov: Delo d.o.o., Dunajska 5, Ljubljana. Udeležencu pripadajo vse pravice v skladu  z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov ter v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo potrošnikov. 

  1. Pritožbe

Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v zakonsko določenem času in o tem obvestil udeleženca.

 

  1.  Spremembe pravil

Organizator lahko spremeni ta pravila, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti.

Organizator bo o vseh spremembah in novostih nagradne akcije Naj učitelj-ica 2017/2018 obveščal udeležence z objavami na spletni strani www.onaplus.si/kdo-daje-ucencem-dober-zgled.


Ljubljana, 13. marec 2018

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE
newsletter
onaplus logo

Naročite se
na OnaPlus in izkoristite
25% popust!

NAROČI SE