Vsebine s ključno besedo:

“ česen”

Bistra juha iz brokolija in cvetače s timijanom

Bistra juha je bila nekoč jed najrevnejših slojev, s katero so poparili kruh. Sestavine so tako različne, kot so dežele sveta, v katerih jo kuhajo. Bistro juho je zelo preprosto...

Gratinirani svinjski medaljoni z zeliščno omako

Slovenska kulinarična zakladnica premore nešteto jedi, ki so jih kuhale že naše prababice, babice in mame. Recepti zanje so šli od ust do ust, pred 150 leti pa so bili prvič zbr...

Kaj nagaja prebavi?

Vsak ima lastno razmerje bakterij v črevesju, ki posameznika nagibajo k vitalnosti ali vrsti zdravstvenih težav. Za razumevanje, kaj nam bolj škodi, kot koristi, je ključno pozo...

Piščančji paprikaš

Preprosto odlično! Piščančji paprikaš lahko pripravimo iz katerih koli kosov piščanca, tudi pustih prsi. Te so sploh uporabne takrat, ko nimamo časa za dolgo kuhanje. Prsi narež...

Testenine z bučnim pestom

Bučna semena zmorejo vse, kar zmorejo oreški. In še več. Zakaj ne bi iz njih pripravili tudi dišečega pesta? V gostilni in piceriji Nona postrežejo bučni pesto s testeninami...

Lečin namaz s šampinjoni in pečenim česnom

Leča je lahko tudi odlična osnova za namaz, ki ga lahko ponudimo kot okusno predjed.

Testenine s svežim kozjim sirom in paradižnikom

Posebna lastnost kozjega mleka je, da je lahko prebavljivo in zato zelo zaželeno pri ljudeh, ki imajo intoleranco na kravje mleko. Izdelki iz kozjega mleka se zadnja leta pogost...

Namaz s tuno in ovčjo skuto

Dandanes, ko nam primanjkuje časa za kuhanje, je pomembno, da znamo pripraviti preproste in zdrave jedi, s katerimi razveselimo sebe in svoje najbližje.

Koktajl paradižnik s kremo iz rikote in rukole

Boste povabili prijatelje na vrtno zabavo? Vreme še dopušča druženje na prostem, seveda pa ne smejo manjkati sveže dobrote. Ponujamo izviren, okusen in enostaven recept.

Jajčevci s paradižnikom, česnom in timijanom

Gino D'acampo je vrhunski italijanski kuhar. Njegova prva knjiga Fantastico! je prejela prestižno mednarodno nagrado za najboljšo italijansko kuharsko knjigo Gourmand, druga, Bu...

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE
newsletter
onaplus logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
onaplus logo

Naročite se
na OnaPlus in izkoristite
25% popust!

NAROČI SE