ISKALI STE:

“sladkor”

Osvežilni lubenični sorbet

Ker je osvežilna, okusna in zdrava. In tako zelo primerna za številne recepte. Lubenica je resnično kraljica poletja, ne le zaradi veličastnega videza, temveč zaradi razkošja, s...

Imate povišan sladkor v krvi?

Zakaj mora biti krvni sladkor kot vir energije uravnan, in to zelo natančno, pojasnjuje Damjan Justinek, dr. med., specialist interne medicine in diabetolog, direktor Centra za ...

Previdno s sladkorjem in tudi z mokrimi kopalkami

Glivične okužbe so nalezljive, vendar je zelo pomembna individualna dovzetnost. Mogoče je, da se denimo okužbe stopal med družinskimi člani prenašajo posredno, prek okuženih pre...

Makov kruh

Kruh ljubimo v vsakem letnem času. Res je, da poletje ni najbolj primerno za peko, kajti prostore si tako še dodatno ogrejemo, a čez doma pripravljen kruh ga pač ni. Zatorej, ka...

Kako naredimo domače žemlje

Ni ga čez sveže tople žemljice. Pripravimo jih sami doma.

Zdravilna poslastica v rdečem

Marsikomu se milo stori, ko se pomladi izgubi med cvetovi češnje. Japonci slavijo ta čas v letu enako kot jesenske dneve, ko se listi pobarvajo v rdečeoranžnih odtenkih. Hanami ...

Alzheimer je nova oblika sladkorne bolezni

Študije, ki opisujejo alzheimerja kot tretji tip sladkorne bolezni, so se začele pojavljati že pred leti, a šele pred kratkim je postala zveza med njim in neustrezno prehrano bo...

Problem posameznika, problem družbe

V Sloveniji že več kot 100.000 prebivalcev prejema zdravila za zdravljenje sladkorne bolezni, to število pa je vsako leto višje za približno tri odstotke. Tisti, ki se z njo spo...

Slepi Slovenec prvi na svetu prehodil Camino de Santiago

Človeška vztrajnost ne pozna meja. To ve povedati tudi Martin Močnik, 55-letni Slovenec, ki je včeraj kot prvi slepi pohodnik na svetu zaključil 790 kilometrov dolgo peš pot Cam...

Mariniran losos

Pri mariniranem lososu moramo posebno pozornost nameniti repu: ker je tanjši od drugega dela fileta, se med mariniranjem presoli, vendar ga kljub temu uporabimo za različne omak...

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE
newsletter
onaplus logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
onaplus logo

Naročite se
na OnaPlus in izkoristite
25% popust!

NAROČI SE