ISKALI STE:

“kruh”

Brusketa s paradižnikom

Ni ga čez bruskete, slasten in preprost italijanski prigrizek, ki prija za zajtrk, malico, kosilo ali večerjo. Za res dobre izberite najbolj okusne paradižnike, saj svežina in k...

Kruh pred 14.000 leti

Kdaj je človeštvo začelo peči kruh? Kot kaže, še preden je razvilo kmetijstvo: tako nakazujejo nove najdbe v Jordaniji, kjer so odkrili zoglenele ostanke nekvašenega kruha, ki g...

Makov kruh

Kruh ljubimo v vsakem letnem času. Res je, da poletje ni najbolj primerno za peko, kajti prostore si tako še dodatno ogrejemo, a čez doma pripravljen kruh ga pač ni. Zatorej, ka...

Kako naredimo domače žemlje

Ni ga čez sveže tople žemljice. Pripravimo jih sami doma.

Kakšen je vaš obseg pasu?

Ogroženi so moški, pri katerih obseg presega 101,5 centimetra, in ženske, ki v pasu merijo več kot 90 centimetrov. Kaj povzroča trebušno debelost, ki je v poletnih mesecih najbo...

Afganistanski polnjeni kruhki bolani

Kuhinja brez meja je projekt, ki smo ga študentke socialne pedagogike začele, da ljudem približamo nove kulture, ki so v zadnjih letih obogatile našo državo. Skupaj z begunci iz...

Krompirjev pirin polnozrnati kruh

Malo drugačen kruh združuje krompir, pirino in belo moko ter ovsene kosmiče, priprava pa ni zahtevna.

Celine Dion

Leta 1968 se je v Kanadi rodila pevka Celine Dion, kot najmlajša od 14 otrok. Mati je bila gospodinja, oče pa mesar, in čeprav se je družina stežka prebijala iz meseca v ...

Kruhki z jajcem in lososom

Zdrav in krepčilen zajtrk ali preprosta malica. Sestavine lahko poljubno spreminjate, po okusu dodate še sveže paradižnike, ali pa z lososom in jajcem postrežete kar sveži sir z...

Pašteta iz oljk

Že stari Rimljani so cenili dobro hrano in na pojedinah tekmovali, kdo bo na mizo postavil bolj žlahtne in zanimive jedi. Tradicija vrhunske italijanske kulinarike, za katero so...

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE
newsletter
onaplus logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
onaplus logo

Naročite se
na OnaPlus in izkoristite
25% popust!

NAROČI SE