ISKALI STE:

“hren”

Šesterica za popolni preporod

Razprav o živi, industrijsko nepredelani in presni prehrani je najmanj toliko kot vseh prodajaln z živili in kuharskih oddaj – torej ogromno. Iskanje najbolj zdravorazumskega od...

Ne pobirajte mu umazanega perila, ne iščite njegovih ključev

Greg Behrendt je igralec, komik in pisatelj, in čeprav nima izobrazbe, s katero bi lahko učinkovito svetoval parom v stiki, se mnogi obračajo prav nanj, ko potrebujejo nasvet za...

Pljučna pečenka Wellington

S čim boste letos navdušili svoje goste med božično-novoletnimi prazniki? Slastni recepti Tomaža Kavčiča ponujajo odlične zamisli za bogato obloženo mizo. Na njej lahko kraljuje...

Od hrenovk in salam do raka dojke?

Da so predelane mesnine škodljive za naše zdravje, že dolgo ni skrivnost, prav tako so jih številne študije povezovale s pojavom nekaterih oblik raka, predvsem na trebušni slina...

  • 02.10.2018

Sem kot kakšna spokojna usedlina

Vrhunska pevka in kitaristka Eva Hren po dvajsetletni uspešni karieri dobiva tisto pravo žlahtnost, sijaj, žar, ki ne ugasne z danes na jutri. Širokemu občinstvu se je prikupila...

Imate šest nepogrešljivih začimb?

Kadar nas lovijo in včasih dobijo v pest škodljive osvajalke glivice, se je mogoče proti njim boriti tudi povsem naravno, s točno določenimi obredi in primerno prehrano. Zbrali ...

Krompirjev hren

Šunka, kuhana ali pečena, jajca, hren in potica so zapovedani za veliko noč, vsaka gospodinja pa jih pripravi po svoje. Tokrat lahko hren pripravite malo drugače.

Kruhki z jajcem in lososom

Zdrav in krepčilen zajtrk ali preprosta malica. Sestavine lahko poljubno spreminjate, po okusu dodate še sveže paradižnike, ali pa z lososom in jajcem postrežete kar sveži sir z...

Ješprenjčkova rižota s tepko in hrenom ter dimljeno postrvijo

Uroš Štefelin iz Vile Podvin je eden od slovenskih kulinaričnih mojstrov, ki so prispevali recepte za knjigo Najboljše z vrha. Z njegovo rižoto boste za praznično mizo gotovo po...

Sesekljana pečenka

Za praznično mizo je primerna nadevana različica pečenke iz mletega mesa oziroma pečenka štefani: mesno testo razgrnemo v podolgovat četverokotnik in ga obložimo s hrenovkami, t...

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE
newsletter
onaplus logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
onaplus logo

Naročite se
na OnaPlus in izkoristite
25% popust!

NAROČI SE