ISKALI STE:

“ sladica”

Preproste poletne sladice

Bi vam prijalo nekaj sladkega? Preizkusite katero izmed teh dveh preprostih in hitro pripravljenih sadnih sladic, ki sta vedno primerni za poobedek, popoldansko razvajanje ali n...

Kokosovi kolački s smetano in jagodami

Sladica iz ječmenove moke, ki vas bo prepričala, da je tudi zdavo lahko zelo okusno. Semena ječmena so namreč bogata z vlakninami, prehransko posebej pomembnimi betaglukani, bel...

Marmornate tortice s stepeno smetano

Pripravljate zabavo, pa bi radi svojim najljubšim gostom pripravili prijetno sladko presenečenje? Postrezite jim s prikupnimi torticami, ki so ravno prave velikosti, da jih z ve...

Vrhunec je, če sem lahko jaz

Se tudi vam zdi, da smo v letošnjem pustnem času pojedli rekordno število krofov? Sladica, ki je mnogi med letom niti ne povohajo, tekne le v prazničnem obdobju tudi igralki in ...

Valentinovo: da ga ne boste polomili!

Jutri je valentinovo, za tiste, seveda, ki ga praznujete. Marsikdo ga bo namerno in s pokončno glavo ali celo po nesreči spregledal. No, nekateri pari se mrzlično pripravljajo n...

Hujšamo, a nismo lačni

Ljudje, ki živijo prepričani, da morajo izgubiti nekaj kilogramov zato, ker dodatni že negativno vplivajo na njihovo zdravje, se neizogibno novega načina življenja, ki je pred n...

Čokoladna torta s cvetačo

Najboljše z vrha je kuharska knjiga s številnimi zdravimi recepti, ki jih je prispevalo 32 vrhunskih slovenskih kulinaričnih mojstrov. Boštjan Trstenjak iz restavracije Cubo je ...

Metina omaka

Sveže nabrano meto lahko vključimo v vsakdanjo kuharijo in uživajmo v njeni aromatični svežini. Ne prija le v obliki napitkov ter kot dodatek v čokoladnih sladicah, lahko je tud...

Solata s pršutom

Poprova, čokoladna, limonska, jagodna, mačja in še številne vrste mete se v teh tednih bohotijo na vrtovih in v naravi. Sveže nabrano meto vključimo v vsakdanjo kuharijo in uživ...

Češnjev klafuti

Klafuti je tradicionalna francoska sladica iz svežega sadja, prelitega z gostim testom za palačinke, ki ga zlato zapečemo v pečici. Pri postrežbi tega narastka ne potrebujemo no...

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE
newsletter
onaplus logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
onaplus logo

Naročite se
na OnaPlus in izkoristite
25% popust!

NAROČI SE