Vsebine s kategorije:

Recepti

Slivova kašna pogača

Dan je lepši, če sanjaš o sladkih stvareh, je avtor nove kuharske mojstrovine Andrej Goljat zapisal sladkim presenečenjem na pot. Izbral je več kot sedemdeset receptov za sladic...

Ljubezenski eliksir

Ta kakavov napitek si je pred skoraj 450 leti zamislil španski botanik in kraljevi zdravnik Hernando Fernandez, prebudil pa naj bi čute ljubimcev, saj so že tedaj za čokolado, v...

Skutni cmoki

V skladu s srednjeevropsko tradicijo močnatih jedi je včasih tudi glavna jed kar sladka oziroma močnata: mlečna štruca, sladkani rezanci z makom ali orehi, palačinke v vseh obli...

Čokoladni zavitek

Morda so od evropskih narodov Madžari med najbolj sladkosnednimi: njihova bogata in sladka kulinarična tradicija sega od slovitih tort doboš, esterhazy in orehove do prefinjeneg...

Žepki z zeljem

Z dobro znanimi sestavinami in tehnikami, domačimi v srednjeevropski kulinariki, so nam lahko recepti za jedi, ki prihajajo z Madžarske, za vsakodnevni navdih in uporabo. Danes ...

Rižota iz kvinoje - čudežne hrane sodobnega časa

Osebna trenerka Tina Kim Mali, ki jo bomo predstavili v februarski izdaji revije Onaplus, poudarja, da je poleg vadbe ključna pravilna prehrana. Zaupala nam je recept za zdrav, ...

Goveja juha z rezanci

Goveja juha se je pri nas uveljavila v 19. stoletju, čeprav so njeni temelji z različnimi mesno-zelenjavnimi enolončnicami veliko starejši. Danes, dve stoletji pozneje si jo mno...

Jagodni tiramisu brez glutena

Kdo pravi, da se morate ob alergiji na gluten odpovedati slastni hrani? Naj vas pocrklja nekoliko drugačna, a nič manj omamna različica tiramisuja. Mmmm, le kdo se mu lahko upre...

Pečeni ananas s cimetom

Ananas je odličen sadež, ki razstruplja organizem. K sreči je tudi odličnega okusa, kar ne drži za vsa zdrava živila. A uživamo ga lahko na veliko več različnih načinov, kot sam...

Bistra juha iz brokolija in cvetače s timijanom

Bistra juha je bila nekoč jed najrevnejših slojev, s katero so poparili kruh. Sestavine so tako različne, kot so dežele sveta, v katerih jo kuhajo. Bistro juho je zelo preprosto...

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE
newsletter
onaplus logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
onaplus logo

Naročite se
na OnaPlus in izkoristite
25% popust!

NAROČI SE